Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZAGRAMY DLA CIEBIE! SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ!

Ostatnie koncerty 2017 roku w Busku i Solcu-Zdroju

Dodane 28.11.2017, 13:21

Za nami ostatnie koncerty w tym roku.
24 listopada zagraliśmy w Sanatorium Krystyna. Jest to nowe miejsce, w którym byliśmy po raz drugi. Za każdym razem publiczność dopisała, a panująca atmosfera była bardzo ciepła i sprzyjała wspólnemu śpiewaniu.
Natomiast 26 listopada po raz kolejny wróciliśmy do naszych zaprzyjaźnionych sanatoriów. Na początek zagraliśmy koncert dla wspaniałej publiczności z sanatorium Nida. Na sali panowała ciepła i kameralna atmosfera, a przybyli słuchacze wykazali się dużym poczuciem humoru i muzykalnością.
Wieczorem dotarliśmy do uzdrowiska Solec-Zdrój, gdzie publiczność okazała się bardzo zasłuchana, a panująca atmosfera sprzyjała wielu filozoficznym rozważaniom.
Jesteśmy bardzo wdzięczni wszystkim Władzom powyższych sanatoriów, za ciągłe wspieranie naszej Fundacji i umożliwianie nam prezentowania naszej muzyki w waszych obiektach. Szczególne podziękowania należą się wszystkim Paniom zajmującym się kulturą w odwiedzanych przez nas sanatoriach, gdyż to dzięki nim nasza współpraca odbywa się na tak dobrych warunkach.
Dziękujemy także wszystkim Państwu, którzy zasiadaliście na publiczności podczas naszych koncertów.
Tymczasem zabieramy się do przygotowania kolejnych niezwykłych wydarzeń muzycznych i poszerzania repertuaru.
Do usłyszenie pod sceną już wkrótce.